Kirke / Arrangementer / Afholdte arrangementer / 10. juni 2021 - Forårskoncert

10. juni 2021 - Forårskoncert

Forårskoncerten i Kirke Flinterup Kirke, oprindeligt den 5. maj kl. 19.00 er udsat til 
 
torsdag den 10. juni 2021 kl. 19.00
 
Ved Tine Karlshøj-Andersen på fløjte og Andreas Flensted Jensen på klaver.
 
Tema: ”Kærlighed og lyse nætter”.
 
De lyse danske sommernætter er noget ganske særligt. De er fulde af glæde, latter, mystik, eftertænksomhed, poesi og kærlighed. I fortællekoncerten ”Kærlighed og lyse nætter” inviteres publikum med ind i sommernattens magiske univers.
 
Tine Karlshøj-Andersen på fløjte og Andreas Flensted Jensen på klaver fylder kirkerummet med stemningsfuld musik. Smukke klassiske værker beskriver sommernatten, forelskelsen, desperationen og glæden. Nogle af de dejligste danske fællessange om sommer, kærlighed og levet liv. Det hele bindes sammen af fortællinger om musikken, historierne bag og lidt om det, der står mellem nodelinjerne, krydret med enkelte digte, der understreger stemningerne.
 
Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på Musikhögskolan i Malmø. Hun spiller som freelancer med flere af de største orkestre i Sverige og Danmark.
 
Andreas Flensted Jensen er uddannet på Musikvidenskabeligt Institut på Københavns Universitet.
 
I julen 2019 gæstede Tine og Andreas os med deres julekoncert. Det var en stor fornøjelse. Vi glæder os til gensyn og genhør. Menighedsrådet byder på en lille forfriskning.
 
Coronapas påkrævet!
 
Webmaster Preben Lemann