Kirke / Arrangementer / Afholdte arrangementer / Dec 12 - Julekoncert med Tamra Rosanes

Julekoncert med Tamra Rosanes Tamra Rosanes

Kirke Flinterup Kirke, torsdag den 13. december, kl. 19.00

Tamra Rosanes synger julen ind

Med »Silent Night«, »O, Come All ye Faithful«, »Go tell it on the Mountain« og nyere sange som »Winter Wonderland«, vil Tamra Rosanes fortolke julens salmer og sange, spirituals, gospels, traditionelle amerikanske folkesange og egne sange, så publikum – uanset vejret – vil gå fra koncerten med varme hjerter og være i den rette julestemning.

Tamra Rosanes er opvokset i USA, men flyttede til Danmark for 30 år siden. Her startede hun som folkesanger; op igennem 70'erne og 80'erne var hun med i forskellige grupper, og i starten af 90'erne tog countrykarrieren for alvor fart. Nu gælder det julens sange, som hun fortolker med varme, stemning og den skønhed, som julen fortjener.

Guitarist Lars Krarup medvirker. Koncerten er gratis, men ønsker man at lægge et beløb i kirkebøssen, går dette til Børnesagens Fællesråd.

Af pladshensyn er tilmelding pr. mail/telefon nødvendig senest tirsdag d. 4. december til: Sognepræst Kirsten Fogsgaard, se adresselisten eller til medlem af menighedsrådet, Laila Grube på: lg@stiftsor.dk

Menighedsrådet byder på et glas vin/vand.

Webmaster Preben Lemann